Trei ore de foc pentru şoferi. Câte amenzi au dat poliţiştii

Trei ore de foc pentru şoferi. Câte amenzi au dat poliţiştii
Poliţiştii dejeni au efectuat, pe parcursul a trei ore şi jumătate, o razie pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a comerţului ilicit, precum şi pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Între orele 09:00 şi 12:30, poliţiştii au acţionat cu precădere pe sectoarele de drum DN 1C Câţcău şi DN 17 Cuzdrioara, precum şi pe străzile Crângului, Vâlcele şi 1 Mai.

În cadrul acţiunilor au fost legitimate 52 persoane şi verificate 43 de autovehicule, iar pentru neregulile depistate au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, cele mai multe dintre acestea fiind pentru nerespectarea regimului rutier. A fost ridicat şi un permis de conducere pentru efectuarea unei depăşiri neregulamentare.

Scopul acţiunilor a constat în prevenirea accidentelor rutiere, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, verificarea legalităţii mărfurilor şi produselor transportate cu mijloace auto. De asemenea, a fost vizată prevenirea şi combaterea cerşetoriei şi a comerţului ilicit, acţionându-se în acest sens în zona pieţei agroalimentare.

Etichete
Comenteaza