Trei ore de foc pentru vitezomani. Amenzi de 7000 de lei

Trei ore de foc pentru vitezomani. Amenzi de 7000 de lei
Ca de obicei, poliţiştii clujeni au desfăşurat în noaptea de joi spre vineri, între orele 23:00 şi 02:00, o amplă razie, a cărui scop a fost prinderea şoferilor vitezomani.

Agenţii Biroul Rutier în colaborare cu politişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie au acţionat în zona străzilor Dorobanţilor şi 21 Decembrie, în scopul prevenirii producerii de accidente rutiere şi a respectării normelor legale în vigoare cu privire la păstarea ordinii şi liniştii publice.

"Acţiunea a fost desfășurată ca urmare a faptului că în zonă grupuri de tineri cu autovehicule şi motociclete se adună noaptea între orele 23:00-02:00 și tulbură liniștea publică", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. 

În cadrul raziei poliţiştii au verificat un număr de 64 de autovehicule, fiind nevoiţi să aplice 33 sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.950 lei pentru nerespectarea regimului legal de viteză, lipsa documentelor personale si ale autovehiculului, oprire neregulamnetară, precum şi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut un permis de conducere auto în vederea suspendarii pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

 

Comenteaza