Trei persoane, reţinute de poliţişti. Ar fi implicate într-o reţea de spărgători de autoturisme

Trei persoane, reţinute de poliţişti. Ar fi implicate într-o reţea de spărgători de autoturisme
În urma verificărilor efectuate de poliţiştii clujeni au fost depistate încă trei persoane implicate într-o reţea de spărgători de autoturisme.

După ce joia trecută poliţiştii au reţinut un tânăr de 20 de ani bănuit că, pe parcursul lunilor august şi septembrie, ar fi sustras unelte electrice în valoare de 13.000 de lei din trei autoturisme parcate pe raza municipiului Cluj-Napoca, luni au dispus cercetarea a alte trei persoane implicate în aceeaşi operaţiune.

"În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că în activitatea infracţională ar fi fost implicaţi alţi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani, din Cluj-Napoca. La data de 6 octombrie, doi dintre aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Cluj, celălalt fiind cercetat în stare de libertate", au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al poliţiştilor din cadrul Serviciului de Operaţiuni Speciale Cluj, iar, în continuare, poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

 

Comenteaza