Foto Trei tineri din Cluj, probleme cu Poliția. Au furat haine de 100.000 de lei dintr-un magazin

Trei tineri din Cluj, probleme cu Poliția. Au furat haine de 100.000 de lei dintr-un magazin
Trei tineri din Cluj, probleme cu Poliția. Au furat haine de 100.000 de lei din mall
Trei tineri, reținuți de polițiști. Au furat haine de 100.000 de lei din depozitul unui mall din Cluj
Trei tineri, reținuți de polițiști. Au furat haine de 100.000 de lei din depozitul unui mall din Cluj
Trei tineri, reținuți de polițiști. Au furat haine de 100.000 de lei din depozitul unui mall din Cluj

Polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, trei tineri cu vârste cuprinse între 17 și 23 de ani, din municipiul Cluj-Napoca și comuna Florești, cercetați într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

La data de 4 noiembrie a.c., Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au reținut la data de 4 noiembrie, pentru 24 de ore, trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 23 de ani, din municipiul Cluj-Napoca și comuna Florești, cercetați într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

"Din cercetările efectuate de polițiști reiese faptul că, în perioada 8 septembrie a.c. – 28 octombrie a.c., aceștia ar fi sustras din depozitul unui magazin de haine, situat într-un centru comercial pe raza cartierului Gheorgheni, din Cluj-Napoca, mai multe articole vestimentare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii i-au identificat și depistat pe cei 3, iar în data de 4 noiembrie a.c. au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, prejudiciul fiind recuperat în proporție de 90%.

La data de 5 noiembrie a.c. procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a dispus față de aceștia măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile", au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Comenteaza