Trei viitori polițiști germani, în vizită la Jandarmeria Cluj

Trei viitori polițiști germani, în vizită la Jandarmeria Cluj
Trei studenţi din cadrul Universităţii de Ştiinţe Aplicate, Facultatea de Poliţie din Landul Renania Palatinat, Hahn, Germania, au efectuat joi o vizită oficială la sediul Jandarmeriei Cluj.

Conducerea jandarmeriei clujene i-a familiarizat cu atribuțiile și modul de organizare al instituției, misiunile pe care le desfășoară, modul de acțiune al jandarmilor, precum și cu dotarea acestora.

Viitorii polițiști germani s-au arătat deosebit de interesați de tot ceea ce presupune funcționarea unei structuri de aplicare a legii de tip Jandarmerie, în Germania neregăsindu-se o instituție cu statut similar.

"A fost o experiență benefică și ne bucurăm că am avut ocazia să cunoaștem modul în care este organizată și funcționează Jandarmeria Română. Apreciem profesionalismul jandarmilor clujeni și le mulțumim pentru ospitalitate", au declarat studenții.

Cu ocazia acestei vizite, tinerii studenți germani au vizionat o serie de exerciții demonstrative realizate de jandarmii clujeni, dar și de animalele de serviciu folosite la misiunile de ordine publică.

Comenteaza