Tren deraiat lângă Braşov/ Probleme şi în Mureş

Tren deraiat lângă Braşov/ Probleme şi în Mureş
| Foto: realitatea.net

Circulaţia feroviară este întreruptă în judeţul Braşov, după ce locomotiva unui tren care circula pe ruta Braşov - Bucureşti a deraiat.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, în judeţul Braşov, circulaţia feroviară este întreruptă pe Magistrala 300 Cluj-Napoca – Bucureşti, la intrarea în staţia Dârste dinspre Braşov, din cauza deraierii de la un boghiu a locomotivei unei garnituri. Trenul circula pe relaţia Braşov - Bucureşti. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. CFR anunţă că locomotiva trenului 12392 a deraiat de o osie la ieşire din staţia Dârste.

Circulaţia feroviară este întreruptă şi în judeţul Mureş, între staţiile Lunca Bradului şi Stânceni, din cauza unui fir de contact rupt, anunţă Centrul Infotrafic. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că traficul feroviar este oprit pe Magistrala 400 Oradea – Braşov, între staţiile Lunca Bradului şi Stânceni, judeţul Mureş, din cauza unui fir de contact rupt. Se intervine pentru remedierea problemei şi reluarea circulaţiei. 

Comenteaza