Trenul InterRegio Iaşi - Timişoara a deraiat în judeţul Cluj, la ieşirea din Dej

Trenul InterRegio Iaşi - Timişoara a deraiat în judeţul Cluj, la ieşirea din Dej
Traficul feroviar între Dej şi Gherla, unde a deraiat, în noaptea de duminică spre luni, trenul InterRegio Iaşi - Timişoara, se desfăşura normal, potrivit CFR Infrastructură.

Trenul Inter Regio 1765 care circulă între Iaşi şi Timişoara a deraiat, în noaptea de duminică spre luni, la ieşire din gara din Dej.

Nicio persoană nu a fost rănită, cei 200 de călători fiind preluaţi de trenul IR 1406 din staţia Dej Călători până la Cluj, de unde şi-au continuat călătoria cu un tren suplimentar - IR 12056 - către Timişoara.

La faţa locului se află reprezentanţi ai Regionalei CF Cluj, Poliţiei TF şi criminalişti din cadrul Poliţiei Municipiului Dej, cauzele deraierii urmând a fi stabilite de comisia anchetează evenimentul.

Pentru repunerea trenului pe linii se va interveni cu un tren macara şi cu un vagon ajutor. Circulaţia trenurilor pe relaţia Dej Călători - Gherla nu este afectată, traficul feroviar fiind operaţional pe celelalte linii.

______________________________

Potrivit CFR Călători, trenul InterRegio 1765, Iaşi - Timişoara a deraiat la trecerea peste macazele de ieşire din staţia Dej Călători. Pasagerii şi personalul feroviar nu au fost răniţi. Călătorii au fost preluaţi de un tren care a circulat pe celălalt fir de cale ferată, după verificarea gabaritului şi a avizului de liberă trecere, de către cei de la CFR Infrastructură.

”Echipe de intervenţie s-au deplasat la faţa locului pentru repunerea vagoanelor pe şine şi reluarea circulaţiei în condiţii de siguranţă. Conducerea Sucursalei Regionale Cluj se află la locul evenimentului şi cercetează circumstanţele în care a avut loc deraierea. Măsurile operative au ca principal scop reluarea circulaţiei trenurilor în condiţii de siguranţă”, arată sursa citată.

Etichete
Comenteaza