I-au trebuit 3 zile "trotinetistei" care a fugit de la locul accidentului, după ce a lovit un pieton, să se predea poliţiei

I-au trebuit 3 zile "trotinetistei" care a fugit de la locul accidentului, după ce a lovit un pieton, să se predea poliţiei
| Foto: IPJ Cluj

Poliţiştii clujeni au anunţat că tânăra care a lovit duminică pe trecerea de pietoni cu trotineta o femeie care traversa regulamentar strada s-a prezentat la sediul Biroului Rutier de bunăvoie, după 3 zile de la mediatizarea accidentului.

Poliţiştii clujeni au intervenit la un accident de circulație semnalat duminică, 22 mai a.c., în jurul orei 09.50, pe starda Calea Moților, când o tânără care conducea o trotinetă a accidentat un pieton şi nu a oprit la locul accidentului. 

Tânăra care conducea trotineta nu a oprit la culoarea roșie a semaforului și a accidentat o femeie în vârstă de 66 de ani, din Cluj-Napoca, care se angajase regulamentar în traversarea drumului public, în calitate de pieton.

Polițiștii au demarat cercetări, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului şi au mediatizat fotografii cu trotinetista grăbită, apelând la ajutorul cetăţenilor pentru a fi identificată.

De asemenea, în spatele tinerei de pe trotinetă s-a aflat un tânăr care se deplasa tot pe o trotinetă, în aceeași direcție, observând imediat producerea accidentului. Persoanele care au putut furniza informaţii cu privire la identitatea celor doi tineri care se deplasau pe trotinete, au fost rugate să sesizeze Poliția municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Miercuri la ora 19, IPJ Cluj a anunţat că tânăra s-a prezentat la sediul poliţiei. "În urma mediatizării evenimentului rutier din data de 22 mai a.c., din care a rezultat vătămarea corporală a unei femei, în vârstă de 66 de ani, la sediul Biroului Rutier s-a prezentat persoana care ar fi fost implicată în accident. Mulțumim pentru sprijinul acordat în vederea mediatizării", a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza