Trotuar blocat la 14 ore de la un accident, în Gheorgheni FOTO/VIDEO

Trotuar blocat la 14 ore de la un accident, în Gheorgheni FOTO/VIDEO
Bucăţi de gard şi de stâlp pe trotuar, gard îndoit şi spart au rămas la 14 ore de la producerea accidentului rutier petrecut joi seara la intersecţia Albini - Brâncoveanu.

Pietonii care trec în zona în care a avut loc accidentul de joi seara, la intersecţia străzilor Septimiu Albini cu Constantin Brancoveanu sunt nevoiţi să coboare de trotuar pe stradă, pentru a ocoli obstacolele. Gardul spart îi aparţine grădiniţei "Luma copiilor".

Reprezentanţii grădiniţiei au luat legătura cu Primăria şi cu Poliţia, pentru a vedea ce soluţii pot fi găsite pentru curăţarea zonei. „Cei de la Primărie ne-au zis să facem poze, pentru a le arăta persoanei care a provocat accidentul. De la Poliţie ne-au zis că nu este vorba de probe. Angajaţii de la Drumuri urmează să cureţe", a declarat, vineri dimineaţă, administratorul grădiniţei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere, Sorin Precup, a menţionat vineri dimineaţa că răspunderea cu privire la curăţarea zonei aparţin administratorului drumului.

În jurul orei 9.30, un angajat al firmei de salubritate a curăţat o parte din resturile aflate pe şosea, mai puţin cele care blocau trotuarul.

Ciocnire între un BMW şi un taxi

Două autoturisme, un BMW şi un taxi, au fost implicate, joi seară, într-un accident la intersecţia străzilor Septimiu Albini şi Constantin Brâncoveanu, din cartierul clujean Gheorgheni. Cele două maşini s-au tamponat, după care au ricoşat în gardul grădiniţei din intersecţia respectivă, distrugând o parte din acesta. O persoană a fost rănită uşor, fiind transportată la spital.

UPDATE: Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Rutiere Cluj, Sorin Precup, responsabilitatea poliţiştilor vizează asigurarea condiţiilor pentru fluidizarea traficului rutier, lucru care s-a întâmplat la scurt timp după producerea accidentului.

 

Comenteaza