TSD Cluj vine în sprijinul refugaților din Ucraina. Se pot dona haine, medicamente sau alimente

TSD Cluj vine în sprijinul refugaților din Ucraina. Se pot dona haine, medicamente sau alimente

Tineretul Social Democrat Cluj face un apel umanitar către întreaga comunitate clujeană pentru a veni în ajutorul refugiaților din Ucraina.

„Împreună pentru Ucraina! Poveștile populare ne învață că binele învinge întotdeauna! A fi solidari cu frații din Ucraina înseamnă să exprimăm tot ce poate avea mai bun Umanitatea: grija față de cel de lângă noi, empatia față de semenii aflați în suferință, dorința de a împărți propria "bucată de pâine" cu cei care au pierdut totul fugind din fața bombelor și a urgiilor aduse de război.

Solidaritatea acesta reprezintă binele care va birui în lume, binele pe care îl oferim celor aflați în nevoie. Acum e momentul să ne simtă alături de ei cu tot ce le putem oferi!” a afirmat Luana Șerban, președinte al TSD Cluj.

Potrivit acestora, începând de luni, 28.01.2022, pe bulevardul Eroilor nr. 2 din Cluj-Napoca se pot dona:

• îmbrăcăminte în stare bună, potrivite tuturor vârstelor - în special pentru femei și copii;
• apă îmbuteliată;
• alimente neperisabile (conserve, borcane cu diferite alimente, pâinem alimente cu durată mare de valabilitate), vă rugăm să nu aduceți alimente ce necesită prepararea lor;
• produse sanitare;
• medicamente de primă necesitate;
• saci de dormit, pături, lenjerii de pat, perne, saltele;

Pachetele pot fi aduse pe bulevardul Eroilor nr. 2 de luni-vineri în intervalul 10:00-18:00 la sediul PSD Cluj. Pachetele vor fi trimise către localitățile județul Cluj care primesc refugiați și către cei care se află la granițele noastre.

Comenteaza