Tupeu fără margini: a fugit de la locul accidentului pe care îl provocase, după care a fraierit poliţiştii

Tupeu fără margini: a fugit de la locul accidentului pe care îl provocase, după care a fraierit poliţiştii
Un tânăr a dat dovadă de un tupeu ieşit din comun pentru a scăpa basma-curată în urma unui accident. Acum, este cercetat pentru uz de fals şi fals în declaraţii date.

Şoferul, un clujean de 23 de ani, ar fi fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale în Turda. Potrivit poliţiştilor, după producerea acestuia ar fi părăsit locul impactului fără să încheie constatare amiabilă cu celălalt conducător auto şi nici nu s-ar fi prezentat la Poliţie pentru întocmirea actelor de constatare a coliziunii în termenul legal de 24 ore.

Mai mult, tânărul s-a prezentat la Biroul Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca pentru a obţine autorizaţie de reparaţie, invocând că a fost acroşat în Cluj-Napoca de un vehicul care a părăsit locul accidentului fără a putea identifica conducătorul auto.

În urma investigaţiilor efectuate, bărbatul a fost identificat luni la ora 18:30. "În momentul depictării, autoturismul bărbatului de 23 de ani nu mai prezenta avarii, acesta a folosit aurizaţia de reparaţie pentru a-şi reface autoturismul într-un atelier din Cluj-Napoca", au specificat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

În cauză se efectuează cercetări pentru documentarea întrregii activităţi infracţionale a tânărului, sub aspectul savârşirii infracţiunilor de fals în declaraţii şi uz de fals, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

 

Comenteaza