Tupeu maxim la Cluj. Şi băut şi fără permis, la volanul unei maşini neînmatriculate

Tupeu maxim la Cluj. Şi băut şi fără permis, la volanul unei maşini neînmatriculate

Un bărbat a fost reţinut, pentru 24 de ore, de către poliţiştii clujeni, după ce a fost depistat fără permis de conducere şi băut, la volanul unui autovehicul neînmatriculat.

Joi, 11 aprilie, în jurul orei 20.50, poliţiştii din cadrul Posturilor de Poliție Comunale Negreni și Mărișel au oprit pentru control un bărbat de 43 de ani, din comuna Bulz, judeţul Bihor, care conducea un autoturism pe raza localităţii Poieni din judeţul Cluj.

"Deşi emana halenă alcoolică, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, dar şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. De asemenea, verificările efectuate de către poliţişti au evidenţiat faptul că acesta nu deţine permis de conducere. Totodată, s-a constatat că autovehiculul condus nu era înmatriculat", se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Bărbatul a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore şi este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

Comenteaza