Tupeu și inconștiență pe străzile din Cluj-Napoca! Bărbat depistat la volan mort de beat și fără carnet

Tupeu și inconștiență pe străzile din Cluj-Napoca! Bărbat depistat la volan mort de beat și fără carnet

Un clujean de 38 de ani a fost oprit în trafic de Poliția Rutieră pentru un control de rutină. Oamenii legii au descoperit că bărbatul nu deținea carnet de conducere și consumase alcool.

Bărbatul de 38 de ani a fost depistat, la data de 15 ianuarie, în jurul orei 01.10, de polițiștii Secției 7 Poliție Cluj-Napoca în timp ce conducea un autoturism pe strada Aurel Vlaicu, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

"De asemenea, testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus unitatea medicală pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", a transmis IPJ Cluj.

În cauză cercetările vor fi continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De asemenea, un caz asemănător a fost la data de 12 ianuarie, în jurul orei 18.40, când polițiștii din Dej, au oprit pentru control un autoturism, condus pe strada Valea Codorului, de un bărbat de 63 de ani, din municipiul Dej.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând valoarea de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comenteaza