Turdenii au ieşit la picnic...în faţa blocului VIDEO

Turdenii au ieşit la picnic...în faţa blocului VIDEO
În Turda nu există locuri special amenajate pentru picnic, scriu ziarele locale. În consecinţă, de 1 Mai, locuitorii de pe strada Panseluţelor au ieşit la grătare în faţa blocului.

Oamenii s-au aşezat în spatele gardului verde din faţa blocului, au folosit banca de la intrarea în bloc pe post de masă şi au dat drumul la distracţie.

TurdaNews scrie că administraţiile publice locale au fost atenţionate cu privire la obligaţiile ce decurg din Legea 54/2012 referitoare la organizarea zonelor special amenajate pentru activităţile de picnic.

Potrivit Legii 54/2012, activităţile de picnic pot fi organizate numai în zone special amenajate sau în zone indicate pentru picnic, care aparţin domeniului public sau privat al statului şi/sau unităţilor administrative-teritoriale, zone în care există utilităţi şi facilităţi pentru desfăşurarea unor astfel de activităţi şi este permisă aprinderea focului.

Cu toate acestea, singura zonă unde în opinia autorităților ar putea fi amenajate astfel de locuri, Băile Sărate, rămâne sub interdicția ariei protejate.

Etichete
Comenteaza