UBB admite că un bărbat necunoscut a intrat în baia unui cămin și a speriat mai multe fete: „Cunoaștem incidentul”

UBB admite că un bărbat necunoscut a intrat în baia unui cămin și a speriat mai multe fete: „Cunoaștem incidentul”
| Foto: Arhiva

O clujeancă a cerut ajutorul comunității, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook, după ce a fost contactată de mai multe studente din Cluj-Napoca în privința unui bărbat dubios din oraș care le hărțuiește.

„Cunoaștem incidentul. Portarul era în cabina de pază. Bărbatul a urmărit momentul în care portarul s-a întors cu spatele, a intrat și a fugit la baia de la parter. Portarul și-a luat bastonul, a fugit după el, însă bărbatul, speriat de stigătele fetelor, a fugit afară. A fost sesizată imediat Poliția Campului Universitar, care a deschis o anchetă și a afirmat că bărbatul este în evidențe”, a transmis UBB Cluj.

Purtătorul de cuvânt al UBB a adăugat că este singurul incident despre care au fost informați în această speță.

„Este singuurl incident de acest tip despre care am fost informați. Comunitatea UBB este cea mai mare comunitate academică din România și ne dorim ca mediul în care învață cei aproape 50.000 de studenți să fie unul sigur. În mod cert, nu tolerăm sub nicio formă astfel de evenimente, iar acesta este un incident regretabil, dar complet izolat. Paza căminelor este asigurată permanent, atât cu ajutorul angajaților noștri, cât și prin intermediul parteneriatului pe care îl avem cu Poliția. Ne bazăm , în egală măsură pe studenți, care trebuie să anunțe imediat în cazul apariției unor incidente neplăcute”, au mai adăugat reprezentanții UBB.

Atenție! Un bărbat, acuzat că a hărțuit în mod repetat mai multe studente din Cluj!

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Etichete
Comenteaza
loading...