Ucigaşii din Corneşti au fost prinşi. Astăzi se judecă propunerea de arestare FOTO / VIDEO

Ucigaşii din Corneşti au fost prinşi. Astăzi se judecă propunerea de arestare FOTO / VIDEO
Poliţiştii au reţinut doi clujeni, suspecţi că ar fi comis crima oribilă din localitatea Igriţia.

Doi suspecţi de uciderea unei femei la Igriţia au fost reţinuţi de poliţişti. Reprezentanţii Parchetului nu au dorit să dezvăluie nici identitatea celor doi, nici mobilul omorului.

"Ei au fost reţinuţi 24 de ore şi propuşi Tribunalului Cluj pentru arestare preventivă pentru 29 de zile", a declarat Luminiţa Boca, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Potrivit anchetatorilor, principalul suspect este Dumitru Pop, de 23 de ani, din Cluj. Complicele său se numeşte Marian Sergiu, de 21 de ani. Deşi se credea iniţial că victima arsă este o femeia, s-a descoperit că este de fapt un tânăr de 18 ani, Andrei Kurthy. Se pare că acesta se făcuse vinovat de spargerea geamului maşinii ucigaşului.

Crima a fost descoperită de un cioban, duminica trecută. Ciobanul a rămas înmărmurit când a descoperit resturi de corp omenesc proaspăt arse într-un foc imens. La prima vedere, în toiul nopţii, ciobanul nu şi-a dat seamă dacă ceea ce vede este chiar real, dacă în jarul aprins este un corp de femeie sau de bărbat. Cadavrul era total desfigurat, în jar fiind găsite doar capul şi trunchiul, fără braţe sau picioare. Capul, aproape carbonizat, avea un căluş în gură, victimă fiind probabil legată şi împiedicată să ţipe înainte de a fi omorâtă.

Vezi imagini de la locul crimei.

Comenteaza