Ucisă de soţul ei la intrarea în bloc / Ordinul de protecție pe care îl avea bărbatul cu porniri criminale nu i-a folosit la nimic victimei

Ucisă de soţul ei la intrarea în bloc / Ordinul de protecție pe care îl avea bărbatul cu porniri criminale nu i-a folosit la nimic victimei

O femeie a fost ucisă cu o plagă prin înjunghiere în gât chiar de soțul ei. Față de acesta femeia care a fost omorâtă avea un ordin de protecție, bărbatul violent neavând voie să se apropie de soția sa. Ordinul de protecție s-a dovedit a fi inutil. 

Încă o victimă a violenței domestice din România nu a putut fi protejată de instituțiile statului. O femeie în vârstă de 52 de ani, din municipiul Botoşani, a decedat, miercuri seară, după ce a fost înjunghiată în gât de soţul ei, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean. 

Cea care a găsit trupul într-o baltă de sânge în fața blocului în care locuia, a fost chiar fiica celor doi. Aceasta a fost și cea care a sunat la numărul de urgenţe 112, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au găsit pe atacator, a transmis stiri.botosani.ro

Faţă de bărbatul de 55 de ani era emis un ordin de protecţie și nu ar fi avut voie să se apropie de victimă. Însă l-a încălcat cu gânduri criminale pe care le-a și pus în aplicare. Ulterior și-a provocat și lui câteva răni superficiale la nivelul pieptului. 

Din nefericire, echipajul medical solicitat să intervină nu a putut decât să constate decesul femeii, aceasta prezentând o plagă tăiată la nivelul gâtului.

Bărbatul a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale, urmând ca, ulterior, să fie dus la sediul poliţiei. Cercetările, desfăşurându-se sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Comenteaza