Udrea s-a întâlnit cu prinţul Charles

Udrea s-a întâlnit cu prinţul Charles
Ministrul Turismului şi Dezvoltării Rurale, Elena Udrea, s-a întâlnit aseară cu prinţul Charles al Marii Britanii.

"Am avut o întâlnire cu Alteţa Sa Regală Charles, Prinţul de Wales, un extraordinar ambasador al turismului românesc", a scris Udrea într-o postare pe twitter.

Întâlnirea a avut loc aseară, la ora 20, şi a durat o oră. Conform surselor ziuadecj.ro, printre subiectele discutate de cei doi a fost şi articolul exclusiv apărut în ZIUA de CLUJ despre varianta ca prinţul Charles să fie viitorul monarh al României.

"Vizita la Londra nu s-a rezumat doar la ceaiul luat împreună cu Prinţul Charles sau la interviul acordat The Daily Telegraph, ci am avut şi o întâlnire cu câţiva membri ai comunităţii româneşti de acolo. Români plecaţi din ţară în speranţa unei vieţi mai bune, foarte bine pregătiţi, cu job-uri foarte bine plătite şi cu aşteptări mari ca lucrurile să se schimbe acasă. Toţi mi-au spus acelaşi lucru: nu e uşor departe de casă, nu le-a fost uşor să se adapteze într-un mediu diferit de al nostru, dar au făcut tot posibilul să se impună acolo. Sunt, la rându-le, ambasadori ai imaginii noastre în lume - prin carierele lor, prin bunul-simţ de care dau dovadă, prin felul lor de-a fi, creează o imagine bună României în lume. În felul lor, fiecare încearcă să-şi ajute ţara să fie mai bine văzută", a scris Udrea şi pe blog.

Întâlnirea a fost aranjată de Ioan Jinga, ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord a durat o oră.

 

Comenteaza