Udrea vrea să exproprieze patronii care își țin hotelurile închise

Udrea vrea să exproprieze patronii care își țin hotelurile închise
Afirmțiile Elenei Udrea au fost primite ostil de hotelieri, care spun că hotelurile stau închise numai când nu există turiști.

Ministrul Dezvoltării și Turismului, Elena Udrea, a declarat, recent, la Mangalia că hotelierii care nu investesc și care țin hotelurile închise ar putea fi expropriați din această toamnă. Hotelierii consideră că o astfel de măsură ar fi una abuzivă, potrivit mediafax.ro.

Radu Enache, preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere din România şi proprietarul lanţului hotelier Continental, a declarat că cei care țin închise hotelurile au constatat că nu rentează să le deschidă și a afirmat că investițiile în turism trebuie stimulate fiscal.

"Sunt siderat. După ce ai luat bani de la ei, ce faci, le iei înapoi hotelurile? Ăia nu deschid pentru că, literalmente, n-au turişti. Unii încearcă să vândă hotelurile, dar nu le cumpără nimeni. Este proprietatea lor, au plătit-o şi nu poţi să le-o iei. Ei le ţin închise nu pentru că vor, ci pentru că nu rentează să le ţină deschise", a declarat Radu Enache, citat de mediafax.ro.

 

Etichete
Comenteaza