Uioreanu jr. află azi dacă face închisoare pentru trafic de droguri VIDEO

Uioreanu jr. află azi dacă face închisoare pentru trafic de droguri VIDEO
Alexandru Uioreanu, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, a venit astăzi la Tribunalul Cluj, unde procurorii DIICOT cer revocarea suspendării pedepsei cu închisoarea pentru trafic de droguri.

În aceste momente instanţa judecă solicitarea procurorilor. Şedinţa se desfăşoară cu uşile închise, întrucât Uioreanu jr. este minor.

Rămâneţi pe ziuadecj.ro ca să aflaţi dacă Uioreanu jr. va fi trimis la închisoare. Vezi aici detalii despre cazul său

UPDATE Avocatul Tiberiu Ban, apărătorul lui Alexandru Uioreanu, a ridicat două excepţii în faţa instanţei. Prima se referă la faptul că sesizarea privind o posibilă încălcare a condiţiilor care i-au fost impuse tânărului Uioreanu nu a fost făcută către instanţă aşa cum prevede legea, pentru că poliţiştii secţiei 3 au sesizat procurorii DIICOT. A doua excepţie e legată de competenţa Tribunalului Cluj, care potrivit avocatului s-a dezinvestit din această cauză, pronunţând sentinţa inculpatului. Tiberiu Ban a cerut să fie declinată competenţa către Curtea de Apel Cluj. Instanţa va hotărî astăzi dacă admite sau nu excepţiile invocate.

UPDATE 2 Instanţa a admis cele două excepţii, ceea ce înseamnă că cererea procurorilor va fi judecată la Curtea de Apel, în zilele următoare.

Comenteaza