Uioreanu: Tişe suferă de mania persecuţiei

Uioreanu: Tişe suferă de mania persecuţiei
Deputatul liberal Horea Uioreanu a răspuns la acuzaţiile preşedintelui Consiliului Judeţean, Alin Tişe. Uioreanu a afirmat că vina sa constă în faptul că este liberal.

Deputatul PNL Horea Uioreanu a declarat că îşi asumă întotdeauna responsabilitatea vorbelor şi acţiunilor sale şi a răspuns acuzaţiilor lui Tişe la adresa sa. "Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Păunel Tişe, pare să sufere de mania persecuţiei. Indiferent cine şi ce spune referitor la activitatea domniei sale,de vină sunt eu. Vreau să-l anunţ şi pe această cale că eu mi-am asumat întotdeauna responsabilitatea vorbelor şi acţiunilor mele şi nu am nevoie de trompete şi vuvuzele pentru a-mi mediatiza ideile", spune el.

Uioreanu a spus că atunci când a arătat deficienţe ale Consiliului Judetean, preşedintele Tişe i-a atacat persoana, fără a ţine cont "că semnalele erau legate de buna funcţionare a Consiliului".

"Mă fac vinovat doar de a fi liberal", susţine Horea Uioreanu şi îi sugerează lui Tişe ca atunci când "veţi mai avea dubii cu privire la paternitatea unui text, puneţi mâna pe telefon şi sunaţi-mă", precizând că este mai simplu decât persistarea în eroarea de a acuza pe altcineva de toate relele care se întâmplă.

 

Comenteaza