Ultima fotografie în viaţă cu tânărul care a murit în cumplitul accident de pe Calea Moţilor. Trecutul acestuia e legat de traficul cu droguri

Ultima fotografie în viaţă cu tânărul care a murit în cumplitul accident de pe Calea Moţilor. Trecutul acestuia e legat de traficul cu droguri

Tânărul care şi-a pierdut viaţa duminică dimineaţa într-un accident cumplit pe Calea Moţilor din Cluj-Napoca şi-a făcut o fotografie şi a postat-o pe reţelele sociale cu puţin timp înainte de a muri. Mulţi dintre cunoscuţii lui regretă tragedia, însă alţi clujeni amintesc despre trecutul legat de traficul cu droguri al tânărului. 

Bogdan Lazăr își petrecuse prima parte a serii într-un restaurant, iar apoi s-a dus la un salon de jocuri de noroc. La restaurant acesta şi-a făcut o fotografie, iar apoi a postat-o pe contul său de Facebook.

Tânărul a pornit la drum cu maşina, supărat după ce ar fi pierdut la jocurile de noroc, potrivit unor persoane de la salonul de jocuri. „Colega mi-a zis că băiatul a venit aici, a băgat ceva bani, mulți, și a plecat nervos”, a declarat după accident un angajat al unei agenții de jocuri de noroc din Cluj-Napoca. 

Pe reţelele sociale au fost intens comentate ştirile cu moartea lui Bogdan Lazăr, iar multe persoane au scris că regretă tragedia prin care trece familia acestuia şi au transmis condoleanţe. Totuşi, alţi clujeni şi-au amintit despre trecutul tânărului legat de traficul cu droguri. 

Curtea de Apel Cluj lua în data de 26 noiembrie 2019 decizia de a transforma amenda penală, de 6.640 lei, pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, în dosarul împotriva inculpatului Lazăr Bogdan, în muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de 66 de zile, în cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca sau în cadrul Regiei Autonome a Domeniului Public Cluj-Napoca.

”Solutia pe scurt: În temeiul art. 560, art. 597 alin. 4 din Codul de procedură penală şi art. 23 alin. 1 din Legea nr. 253/2013, privind executarea pedepselor, a măsurilor educative şi a altor măsuri neprivative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, admite sesizarea formulată de petentul condamnat L. B. şi, în consecinţă:

În temeiul art. 64 C.pen. şi art. 23 alin. 1 lit. a) din Legea nr. 253/2013, înlocuieşte pedeapsa amenzii penale neexecutate în cuantum de 66,4 zile amendă (6.640 lei), aplicată condamnatului L. B., , pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, prev. şi ped. de art. 16 alin. 1 din Legea nr. 194/2011, cu aplic. art. 41 C.pen., prin Sentinţa penală nr. 45/17.02.2017, pronunţată de Tribunalul Cluj în dosar nr. 5805/117/2016, definitivă prin Decizia penală nr. 691/02.05.2017 a Curţii de Apel Cluj, cu obligaţia de a presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de 66 de zile în cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca sau în cadrul Regiei Autonome a Domeniului Public Cluj-Napoca.

În conformitate cu prevederile art. 560 alin. 3 C.proc.pen., prezenta se comunică Serviciului de Probatiune Cluj la momentul rămânerii definitive. În baza art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare cu Ministerul Public şi petentul condamnat", se arată în sentinţa pronunţată în şedinţă publică, în data de 26 noiembrie 2019, publicată pe portal.just.ro

Tânărul în vârstă de doar 25 de ani a intrat cu BMW-ul într-un stâlp, duminică dimineaţa, iar impactul a fost atât de puternic încât mașina a fost despicată în două. În momentul accidentului, acesta ar fi circulat cu o viteză de 180 km/h, atunci când a lovit stâlpul de pe Calea Moţilor din Cluj-Napoca.

Comenteaza