Un autobuz Fany defect i-a pus pe jar pe călători. Ce spun reprezentanţii companiei

Un autobuz Fany defect i-a pus pe jar pe călători. Ce spun reprezentanţii companiei
Autobuzul Fany, care a plecat la ora 7.30 din Floreşti spre Cluj, s-a defectat. Un clujean reclamă că oamenii au trebuit să se descurce pe cont proporiu ca să ajungă în oraş. Reprezentanţii companiei neagă acest lucru.

Un autobuz Fany, firmă care operează în prezent pe ruta Cluj-Floreşti, s-a defectat azi dimineaţă pe traseu. Un călător a reclamat faptul că şoferul autobuzului nu a dorit să cheme o altă maşină care să-i preia pe oameni şi să îi ducă la Cluj, dar nici să le dea banii pe bilete. El spune că "oamenii s-au descurcat cum au putut să ajungă în oraş, au întârziat la serviciu, mai ales că afară ploua şi era frig".

Reprezentanţii companiei spun că, dimpotrivă, un alt autobuz a fost trimis de îndată la faţa locului, dar maşina a ajuns abia după circa 20 de minute din cauza traficului îngreunat pe fondul vremii ploioase.

"Şoferul autobuzului defect a fost cel care a anunţat dispeceratul, de îndată. S-a trimis imediat o maşină la faţa locului, dar a ajuns mai greu la destinaţie, poate după circa 20 de minute, din cauza blocajelor din trafic. Afară ploua", a declarat Cristian Măhălean, directorul general al companiei Fany.

 

Etichete
Comenteaza