Un bărbat a fost înşelat de trei arădeni: i-au cerut o sumă enormă pentru o lucrare simplă

Un bărbat a fost înşelat de trei arădeni: i-au cerut o sumă enormă pentru o lucrare simplă
Trei bărbaţi care ar fi indus în eroare o persoană cu privire la preţul efectuării unei lucrări, ulterior solicitând o sumă mai mare, au fost identificaţi de oamenii legii.

Persoanele respective, nişte arădeni cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani, ar fi solicitat unui bărbat din Sânmărtin suma de 3.600 de lei pentru montarea unor burlane la locuinţă, deşi iniţial ar fi convenit la suma de 130 de lei.

Incidentul a avut loc în 19 decembrie 2015, dată la care persoana vătămată a achitat la insistenţele celor trei suma de 800 de lei, ulterior sesizând organele de poliţie.

Escrocii au fost identificaţi de poliţişti în cursul lunii ianuarie, iar acum sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Pentru a nu  deveni victime ale acestui gen de infracţiuni, oamenii legii atrag atenția cetăţenilor să nu primească în curți persoane care se oferă să efectueze astfel de lucrări și să nu apeleze la serviciile acestora, deoarece nu dețin nici un fel de autorizație pentru a desfășura astfel de activități.

Comenteaza