Foto Un bărbat a murit şi două fetiţe au ajuns în stare gravă la spital. Autoturismul lor a fost lovit de un tren care circula pe relaţia Lunca Ilvei - Cluj

Un bărbat a murit şi două fetiţe au ajuns în stare gravă la spital. Autoturismul lor a fost lovit de un tren care circula pe relaţia Lunca Ilvei - Cluj
Un bărbat a murit şi două fetiţe au ajuns în stare gravă la spital. Autoturismul lor a fost lovit de un tren care circula pe relaţia Lunca Ilvei - Clu
Un bărbat a murit şi două fetiţe au ajuns în stare gravă la spital. Autoturismul lor a fost lovit de un tren care circula pe relaţia Lunca Ilvei - Clu

Un bărbat a murit şi doi copii sunt în stare gravă, inconştienţi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită, joi seara, de un tren de marfă, pe raza localităţii Rebrişoara, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

În urma impactului, victimele au rămas încarcerate. Bărbatul care conducea maşina a fost găsit cu leziuni incompatibile cu viaţa şi cei doi copii erau inconştienţi, anunţă Agerpres

La locul accidentului au intervenit echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, echipaje SMURD de la Năsăud şi Sângeorz-Băi şi un echipaj al Ambulanţei cu medic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar, bărbatul decedat este tatăl celor doi copii, care ar avea în jur de patru-cinci ani.

După aproximativ o oră de la anunţarea evenimentului, victimele - două fetiţe şi tatăl lor - au fost scoase din autoturismul distrus în totalitate.

Potrivit ISU, o fetiţă este inconştientă, cu suspiciune de fractură de bază de craniu şi a fost intubată de către echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD. Cealaltă fetiţă a fost preluată de echipajul Ambulanţei, politraumatizată, cu nivel de conştienţă alterat. Copiii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa.

Reprezentantul SAJ a spus că, cel mai probabil, fetiţa cu fractură de bază de craniu va fi transferată la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că bărbatul care a condus autoturismul şi a decedat în accident avea 32 de ani şi era un localnic, din Rebrişoara. Fetiţele rănite grav în accident au cinci şi, respectiv, şase ani.

Trenul de marfă care a lovit autoturismul la o trecere la nivel cu calea ferată şi l-a târât câteva sute de metri circula pe relaţia Lunca Ilvei - Cluj. În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Comenteaza