Un bărbat din Sălaj, atacat cu bolovani de către cinci pirande în Piaţa Mihai Viteazu

Un bărbat din Sălaj, atacat cu bolovani de către cinci pirande în Piaţa Mihai Viteazu
Acestea i-au furat sălăjeanului o cutie cu pantofi şi au încercat să-i ia şi portofelul.

Evenimentul care a oripilat zecile de cetăţeni care se aflau la cumpărături în Piaţa Mihai Viteazu a avut loc ieri, în jurul orelor 12.00. Marton L., un bărbat de 35 de ani, de profesie ţapinar (n.r. - tăietor de lemne), din localitatea Voievodeni, comuna Dragu, judeţul Sălaj, venise la Cluj-Napoca să-şi târguiască o pereche de adidaşi noi.

Acesta, după ce şi-a cumpărat noile încălţări - spune el, contra sumei de cinci sute de lei - se plimba căscând gura prin piaţă.

"Cred că mi-am numărat la un moment banii, destul de mulţi, şi la un moment dat am fost atacat în plină stradă de către cinci femei cu fuste. Acestea m-au pocnit din apropiere cu un bolovan şi o cărămidă, direct în cap. Mi l-au spart şi m-au nimerit şi în gură rupându-mi, de asemenea, un dinte. Apoi mi-au furat pantofii, cu cutie cu tot, pantofi pe care-i pusesem acolo după ce mi-am cumpărat adidaşii. Apoi mi-au rupt cămaşa şi au încercat să-mi fure şi portofelul, însă am avut noroc cu oamenii din jur, fiindcă aceştia le-au speriat şi cineva dintre ei a sunat la poliţie", povesteşte acesta, încă marcat de eveniment.

Bărbatul a fost transportat la UPU, unde medicii i-au acordat primul ajutor, iar poliţiştii, ceva mai târziu, i-au luat declaraţii de pe patul de spital.

"Le-am spus şi lor ce mi s-a întâmplat şi ei mi-au recomandat să-mi scot de la IML certificat medico-legal, ceea ce am şi făcut, iar medicii mi-au dat concediu medical pe 12 zile", adaugă ţapinarul.

Acesta spune că ştie numele a trei dintre agresoare şi nu se va lăsa cu una cu două: va merge până la capăt pentru ca femeile să fie pedepsite.

"Ieri, în jurul orei 12.00, poliţiştii au intervenit pe strada Argeş pentru a aplana un conflict iscat între un bărbat şi cinci femei. Poliţia a fost sesizată de agentul de pază al unui magazin comercial din zonă. Astăzi, tânărul din Sălaj a formulat plângere penală, afirmând că a fost agresat. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul", a declarat pentru Ziua de Cluj purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

Comenteaza