Un bloc întreg din Grigorescu s-a rebranșat la Regia de Termoficare

Un bloc întreg din Grigorescu s-a rebranșat la Regia de Termoficare
Un bloc întreg de pe strada Alexandru Vlahuță, din cartierul Grigorescu, s-a rebranșat la Regia de Termoficare, renunțând la centrale termice.

"Locatarii blocului Lamă F de pe strada Alexandru Vlahuță din municipiul Cluj-Napoca primesc, începând din această toamnă, apă caldă și căldură prin intermediul sistemului centralizat de furnizare al energiei termice, agentul termic fiind furnizat de CT 4 Grigorescu.  Astfel, un număr de 112 apartamente care își asigurau căldura și apa caldă prin intermediul a trei centrale termice de scară s-au rebranșat după ce proprietarii au analizat oferta prezentată de R. A. Termoficare Cluj-Napoca Asociației. Rebranșarea s-a realizat gratuit conform campaniei derulate în acest sens în 2013 de către R.A.T. Cluj-Napoca. Totodată, pe lângă lucrările de reconectare au fost montate aparatele de măsură la branșamentul fiecărei scări, respectiv contoare de apă caldă și încălzire", comunică reprezentanţii RAT Cluj-Napoca.

R.A.Termoficare Cluj-Napoca se află în prezent în discuții și cu reprezentanții altor Asociații de Proprietari din municipiu pentru rebranșarea imobilelor respective la sistemul centralizat.

 

 

Etichete
Comenteaza