Un cadavru fost găsit în râul Mureș! Trupul este al unuia dintre cei patru dispăruți după ce barca s-a răsturnat

Un cadavru  fost găsit în râul Mureș! Trupul este al unuia dintre cei patru dispăruți după ce barca s-a răsturnat

Un cadavru a fost găsit în râul Mureş, vineri, în timpul operaţiunilor de căutare a celor patru persoane dispărute după ce o barcă s-a răsturnat.

Cadavrul găsit de salvatori în râul Mureş este al uneia dintre cele patru persoane dispărute după ce o barcă plină cu oameni s-a răsturnat duminică seară, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, potrivit gandul.ro.

„În ziua de 5 mai, în jurul orei 14:30, poliţiştii arădeni au fost sesizaţi despre un cadavru, identificat de scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă «Vasile Goldiş» din Arad, în râul Mureş, pe sectorul de căutare Periam – Igriş.

În urma cercetării la faţa locului, cadavrul a fost identificat în persoana unui bărbat de 29 de ani, din Arad, una dintre persoanele căutate din data de 30 aprilie. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, pentru efectuarea autopsiei”, a transmis IPJ Arad.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza