Un câine a stat într-un canal, din 18 februarie până ieri, în Gheorgheni

Un câine a stat într-un canal, din 18 februarie până ieri, în Gheorgheni
Un căţel a căzut într-un canal, lângă mall-ul din Gheorgheni, şi a stat acolo din 18 februarie şi până ieri. Canalele neacoperite din Cluj sunt o problemă, semnalează o clujeancă.

 

"Azi (ieri-n.red.) am găsit câinele prietenei mele într-un canal nesemnalizat, fără capac, de lângă Iulius Mall. Câinele a stat acolo din 18 februarie. Mă gândesc într-una ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi căzut acolo un copil? În cel mai "bun" caz probabil şi-ar fi fracturat ceva", spune Dana Christescu pe site-ul domnuleprimar.ro.

UPDATE

"Moți (câinele-n.red.) a fost găsit de către câinele unui domn care îl plimba prin zonă...Moți nu plânge ,deci nimeni nu ar fi putut să îl găsească fără ajutorul câinelui care l-a simțit. Stăpâna a sunat la toate asociațiile de câini, i-a răspuns doar doamna Bora care a mers la locul cu pricina și recunoscând-ul pe Moți din pozele postate pe Facebook, a sunat la numerele afișate din anunț ... iar restul e poveste...cu final fericit. A fost dus la medic ,este clinic sănătos, nu și-a fracturat nimic... Toată lumea este super fericită.


Stăpâna câinelui s-a întors azi la canalul cu pricina și m-a anunțat că are capac betonat...se pare că primăria s-a mișcat foarte repede", a spus Dana Christescu, pentru ziuadecj.ro.

Etichete
Comenteaza