Un cameraman clujean și-a pierdut viața la numai 24 de ani

Un cameraman clujean și-a pierdut viața la numai 24 de ani
Șoferul decedat duminică seara în accidentul din localitatea clujeană Căpușu Mic era cameraman la postul de televiziune Digi Sport. Rareș Paul Râșnoveanu avea 24 de ani și a lucrat pe rând la B1 TV, Realitatea TV și Digi.

 

Un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane a avut loc, duminică seara, în jurul orei 20:30, în localitatea clujeană Căpușu Mic, conform site-ului ochiulclujean.ro.

Potrivit martorilor, ”Un șofer de 24 de ani, din Huedin, a murit după ce a încercat să efectueze o depășire, acesta a pierdut controlul volanului și s-a rasturnat cu mașina pe câmpie”, a relatat un martor. La fața locului s-a deplasat mai multe echipaje de la descarcerare și ambulanță.

”Un conducător auto de 24 de ani, din Huedin, în timp ce se deplasa pe DN 1 E60, pe raza localității Căpușu Mic, dinspre Huedin înspre Cluj-Napoca, a pierdut controlul direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în afara acesteia.

În urma impactului, conducătorul auto a decedat. Conducătorul auto era singur în autoturism, nu au mai existat alte victime, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj, Carmen Jucan.

 

 

Comenteaza