Un clujean a furat o mașină din Someșeni. Proprietarul uitase cheile în interior

Un clujean a furat o mașină din Someșeni. Proprietarul uitase cheile în interior
| Foto: dailydriven.ro

Un bărbat de 32 de ani din Cluj-Napoca a fost reținut, pentru 24 de ore, după ce a furat o mașină parcată pe o stradă din cartierul Someșeni.

Polițiștii clujeni au dispus, la data de 25 ianuarie, măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 32 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

"Din activitățile investigativ-operative derulate de polițiști, a reieșit faptul că acesta ar fi sustras autoturismul în noaptea de 19/20 ianuarie, ce se afla parcat cu cheile în interior pe o stradă din cartierul Someșeni. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au obținut date de interes operativ, iar la data de 25 ianuarie a.c. au depistat autoturismul pe o stradă din cartierul Gheorgheni, la volanul căruia se afla bărbatul de 32 de ani", a transmis IPJ Cluj.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele acestuia, cercetările fiind continuate sub îndrumarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Cluj-Napoca, sub aspectul infracțiunii de furt calificat.

Comenteaza