Un clujean a vrut să sechestreze o tânără, în Baia Mare

Un clujean a vrut să sechestreze o tânără, în Baia Mare

Agenți din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au identificat doi bărbaţi la scurt timp după ce au forţat o tânără să urce într-un autoturism, ambii fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

Aceștia au arestaţi preventiv, a informat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Maramureş, Florina Meteş. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au depistat, identificat şi reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 23 de ani, din județul Cluj, şi un bărbat de 31 de ani, din Bistriţa-Năsăud.

"Poliţiştii au demarat activităţile după ce au fost sesizaţi prin numărul de urgență 112 că o femeie care se afla pe Bulevardul Independenţei din municipiu a fost forţată să intre într-o maşină, care a plecat. Autoturismul a fost depistat la scurt timp pe raza oraşului Şomcuta Mare", a spus Florina Meteş.

Cei doi reţinuţi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale. 

Comenteaza