Un clujean care a călătorit în acelaşi avion cu Scorpions: "Am fost la un pas de catastrofă"

Un clujean care a călătorit în acelaşi avion cu Scorpions:
Un clujean care a călătorit în acelaşi avion cu trupa Scorpions din Bucureşti spre Cluj-Napoca spune că acesta a fost "la un pas de catastrofă".

"Azi (vineri-n.red.) am călătorit de la Cluj la Bucureşti şi retur cu Taromul. La dus o fost bine. Dar la întors era să agâmb. Totuşi, am scăpat viu şi nu prea vătămat. Oameni buni, aşa ne-o trântit de pistă, la aterizare, "chilotul" zborului TAROM 647, Bucureşti-Cluj, că era să fac herz-atack. Mă mir că n-or sărit roţile ori că nu s-or înfipt în asfalt", a scris clujeanul Mircea Olaru-Zăinescu, pe contul său de Facebook.

De altfel, şi membrii trupei au făcut referire la incidentul de la aterizarea avionului, în conferinţa de presă de vineri seara.

Scorpions au împărţit avionul de linie Tarom nu doar cu Bianca Drăguşanu, cu şi cu fani ai trupei care veneau special la Cluj pentru concertul nemţilor. "Ioi, vă daţi seama ce bucurie a fost pe capul lor!", a relatat Olaru-Zăinescu, cel care spune despre Scorpions că sunt "nişte drăguţi, manieraţi, modeşti", pentru că au folosit autobuzul-navetă de la avion, "n-au cerut microbus la scară, ca domnul prefect, sau înghesuit cu noi toţi la un loc".

Etichete
Comenteaza