Un clujean, câștigătorul Survivor România 2023. A primit un premiu de 100.000 de euro

Un clujean, câștigătorul Survivor România 2023. A primit un premiu de 100.000 de euro

Dan Ursa este marele câștigător Survivor România 2023 și pleacă acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Cu aceeași dăruire ca întotdeauna, Dan Ursa a câștigat în fața lui Andrei Krișan cu ajutorul numărului mai mare de voturi pe care le-a obținut din partea publicului.

Darius Dan Ursa este din Cluj, are părul brunet și ochii verzi. Înainte de a intra în competiție, el a explicat și de ce a acceptat provocarea de la PRO TV.  „Zvonurile sunt adevărate, dragii mei! În curând îmi voi testa limitele fizice și mentale, într-o provocare extraordinară, în echipa celor 12 Războinici din Survivor România 2023. Vă invit să mă urmăriți și să mă susțineți cât mai mult în noua mea aventură!’, a anunțat Darius Dan Ursa pe contul lui de Instagram, înainte de participarea la Survivor România 2023.

Concurentul de la Survivor România este căsătorit cu Corina, femeia care l-a încurajat cu fiecare ocazie, după spusele lui

Despre Dan Ursa se mai știe că lucrează ca director zonal de vânzări. Din pozele postate pe contul lui de Instagram, se observă că este pasionat de călătorii, de tir cu arcul, de sporturi de iarnă, de echitație, de scuba diving, dar și de zborul cu avioane de mici dimensiuni. Acesta a călătorit în Zanzibar, în Tanzania unde a stat cu tribul Massai, în Egipt, în Thailanda, în Turcia și în Bangkok.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza