Un clujean, directorul APITSIAR

Un clujean, directorul APITSIAR
Directorul TETAROM SA a fost ales preşedinte executiv al Asociaţiei Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România.

Directorul TETAROM SA, Viorel Găvrea, a fost ales preşedinte executiv al Asociaţiei Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România, potrivit unui comunicat al Consiliului Judeţean, în subordinea căruia se află compania TETAROM.

APITSIAR a fost constituită la 26 mai 2005, din inițiativa a șapte membri fondatori. Are sediul în Braşov, Str.Zizinului nr.119, în incinta Carfil Industrial Parc. Asociația este o structură de tip asociativ (neguvernamentală), care respectă legislaţia specifică în vigoare, respectiv OG 26/2000, modificată şi completată de Legea 34/2010, cu privire la asociaţii şi fundaţii. Rolul asociației, în interesul tuturor membrilor, este acela de a se constitui într-un partener oficial în plan profesional, juridic şi social, în relaţiile cu instituţiile statului, cât şi cu autorităţile publice locale în scopul de a atrage investiții românești și străine și accesarea de fonduri structurale.

În România există 49 de parcuri industriale, 34 dintre acestea fiind membre a APITSIAR.

Comenteaza