Un clujean și-a bătut concubina chiar în noaptea de Revelion. S-a ales cu montarea unei brățări de supraveghere

Un clujean și-a bătut concubina chiar în noaptea de Revelion. S-a ales cu montarea unei brățări de supraveghere

Bărbatul în vârstă de 42 de ani a fost condus la secție de către polțiștii clujeni în prima zi a noului an.

La data de 1 ianuarie a.c., în jurul orei 04.20, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre un caz de violență domestică înregistrat la un imobil din municipiu.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la imobilul în cauză, identificând o femeie de 29 de ani și concubinul acesteia de 42 de ani.

În baza O.M.A.I. 146/2018 privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică de către polițiști, s-a procedat la evaluarea situației de fapt pe baza formularului de evaluare a riscului, concluziile rezultate indicând existența unui risc iminent în cazul femeii.

Potrivit reprezentanților IPJ Cluj, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, însă aceasta nu a fost transportată la spital.

Astfel, bărbatul a fost condus la sediul secției de poliție pentru luarea măsurilor legale, fiind emis ordin provizoriu de protecție și montarea unei brățări electronice de supraveghere.

Totodată, a fost informată unitatea de parchet competentă, iar victimei i-a fost adus la cunoștință dreptul de a formula o plângere penală, precum și prevederile legale în astfel de situații.

Comenteaza