Un copil de 13 ani a furat 68.000 de lei pentru ca părinţii să cumpere o casă VIDEO

Un copil de 13 ani a furat 68.000 de lei pentru ca părinţii să cumpere o casă VIDEO
Au furat bani ca să cumpere o casă: nu mai puţin de 68.000 de lei au fost furaţi din biroul unei firme din Cluj, în 10 decembrie, iar făptaşii au fost prinşi în timp ce se deplasau pentru a încheia o tranzacţie de vânzare-cumpărare a unui imobil, pentru suma de 52.000 de lei.

Marţi, 11 decembrie, patronii unei carmangerii din centrul Clujului au sunat disperaţi la numărul de urgenţă 112, şi au reclamat că un copil le-a furat suma de 70.000 de lei. Poliţiştii clujeni spun că pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea un copil care a intrat în biroul magazinului de carne. "Autorul furtului este un copil de 13 ani. Acesta a urmărit mişcările angajaţilor iar când a văzut că poate acţiona a intrat în biroul şefului de magazin de unde a furat dintr-un sertar suma de 70.000 de lei", a spus un poliţist pentru evz.ro.

În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii Secţiei 2 Poliţie au depistat in trafic o maşină în Răscruci, care se îndrepta spre Gherla. În maşină se aflau cinci persoane, despre care existau date că au intrat în posesia sumei de bani sustrase din societatea comercială şi care urmau să încheie o tranzacţie de vânzare-cumpărare a unui imobil contra sumei de 52.000 lei.

După ce au fost prinşi cei cinci au declarat că se deplasează cu autoturismul la un notar public din Gherla, unde urmeaza să perfecteze actele de vanzare-cumparare a unui imobilul, care urma sa fie cumparat de L. Aurel (60 ani) si L. Marcu (32 ani), cu suma de 52.000 lei. Cei cinci au fost condusi la sediul Postului de Politie Bonţida unde, cu ocazia perchezitiilor corporale, asupra acestor lor a fost descoperită suma de 56.077 lei. Suma  a fost ridicată de poliţişti pe bază de proces-verbal. La audieri s-a stabilit că cei doi au primit banii de la fiul lui L. Marcu, care le-a spus că banii provin dintr-un furt comis în Cluj-Napoca.

În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că L. Marcu poseda mandat de executare a pedepsei inchisorii emis de Judecatoria Gherla, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Cluj.

Cercetarile continua in vederea recuperării în totalitate a prejudiciului cauzat.

Etichete
Comenteaza