Un drum de servitute din Zorilor, "mărul discordiei" între un clujean şi conducerea unui azil de bătrâni VIDEO

Un drum de servitute din Zorilor,
Un clujean nu mai poate ieşi cu maşina din propria curte de 5 zile. Asta deoarece drumul de servitute care trece prin faţa porţii sale a fost spart de constructorii angajaţi de conducerea unui azil de bătrâni din vecinătate. Conducerea azilului nu a dorit să comenteze situaţia pe motiv că este în proces cu vecinul.

Lucrările pe drumul de servitute din cartierul Zorilor au început săptămâna trecută. Drumul este deţinut atât de azilul de bătrâni, cât şi de către un vecin, care acum nu mai poate ieşi cu maşina din curte.

Bărbatul spune că nu a fost anunţat în prealabil să-şi scoată maşina din curte. Alţi vecini se plâng de gălăgia produsă de picamere la orele de linişte.

Potrivit unui răspuns de la Direcţia de Urbanism a Primăriei, azilul de bătrâni nu deţine autorizaţia de construcţie pentru reamenajarea drumului de servitute.

FĂRĂ AUTORIZAŢIE
SURSA: PRIMĂRIA CLUJ-NAPOCA

"Asociaţia Maghiară a Handicapaţilor Motori din Cluj-Napoca, str. Pădurii nr. 11, nu deţine autorizaţie de construcţie pentru amenajarea drumului de servitute spre imobilul situat în Cluj-Napoca, str. Pădurii nr. 3C. Asociaţia a solicitat şi obţinut Autorizaţia de construcţie nr. 1112 din 9.02.2010 pentru executarea lucrărilor de construire pentru "Extindere cămin pentru vârstnici, grădiniţă, aşezământ pentru mamei şi nou născuţi", au precizat reprezentanţii Primăriei Cluj. Poliţia locală va efectua un control la faţa locului.

Reporter: Alin Golban
Operator: Lorant Ersek

Comenteaza