Foto Un drum județean din Cluj arată dezastruos! Oamenii spun că de 15 ani este așa

Un drum județean din Cluj arată dezastruos! Oamenii spun că de 15 ani este așa
| Foto: Facebook.com/INFO TRAFIC jud. Cluj
Un drum județean din Cluj arată dezastruos! Oamenii spun că de 15 ani este așa
Un drum județean din Cluj arată dezastruos! Oamenii spun că de 15 ani este așa
Un drum județean din Cluj arată dezastruos! Oamenii spun că de 15 ani este așa

Este vorba despre Drumul Județean 109D între localitățile Fundătura și Lujerdiu, comuna Cornești, iar imaginile vorbesc de la sine.

Un cetățean revoltat de situația drumului respectiv a postat, pe pagina de Facebook Info Trafic Jud. Cluj, imaginile și un mesaj prin care vrea să atragă atenția autorităților asupra acestei probleme.

Postare de interes local DJ109D Cluj, poate interesează! DJ109D arată acum așa! Am făcut sesizări consecutive și repetate la Consiliul Județean Cluj, mi s-a răspuns că este în atenția lor, că cunosc situația, bla, bla…, nu a fost încă recepționată, deci ,, pisica în curtea vecinului”! Porțiunea este intre loc. Fundătura și loc. Lujerdiu, com. Cornești, prezintă ruperi de asfalt și denivelări de aproape 40 cm, un adevărat pericol, prost semnalizată, obturată la mai puțin de o bandă lățime pe zi ce trece.

Vine iarna, zilele astea plouă bacovian și sapă drumul, urmează probabil condiții meteo dificile (ceață, zăpadă, polei, vizibilitate redusă, lumina diurnă redusă, etc. preconizate pentru anotimpul de iarnă, plutește o nenorocire acolo (este și inainte de o curbă fără vizibilitate), cine va fi responsabil dacă Doamne fereste, se întampla ceva? În imagine se vede cât este de bine semnalizată și delimitată. În decurs de 3 ani a fost ,,reparată" de 2-3 ori, bani ,,aruncați” de unii, profit pentru alții … Și stă așa de mai bine de 2 ani!!!

Întrebarea mea care circul zilnic pe porțiunea respectiva este?... dacă ar fi să punem răul în față și se întâmplă o nenorocire, cine răspunde? Cu un minim efort cred că s-ar putea delimita și semnaliza provizoriu inclusiv cu elemente reflectorizante adecvate și asta ar reflecta preocuparea Consiliul Județean Cluj pentru astfel de situații. De prioritatea de trecere aici nici nu mai vorbim! Flashuri și… care apuca primul!”, se arată în mesajul acestuia.

Și alte persoane au reacționat la postare, afirmând că: „Cel puțin de 15 ani e tot așa…rupt” sau „De când îmi aduc aminte, tot așa a fost. Nu au acordat atenție niciodată fundației”.

Comenteaza