Un hoţ de buzunare şi-a ales prost victima: imediat după comiterea faptei s-a trezit cu însoţitorul acesteia pe urmele lui

Un hoţ de buzunare şi-a ales prost victima: imediat după comiterea faptei s-a trezit cu însoţitorul acesteia pe urmele lui
Un bărbat care ar fi sustras bani din buzunarul unei femei aflată într-un mijloc de transport în comun a fost prins cu ajutorul cetăţenilor şi reţinut de poliţişti pentru 24 ore.

Întâmplarea a avut loc miercuri după-masa, în jurul orei 14:45, o clujeancă de 28 de ani sesizând oamenii legii cu privire la faptul că a fost victima unui furt.

Ea le-a relatat că, în timp ce se deplasa cu autobuzul dinspre staţia Aeroport spre cartierul Mărăşti, un bărbat necunoscut i-ar fi sustras din buzunarul exterior al gecii suma de 85 lei, după care, într-o staţie, a coborât din mijlocul de transport în comun şi a fugit. 

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au identificat un bărbat de 34 ani din comuna Bonţida. Aceasta fusese prins şi reţinut în sediul unei bănci de pe strada 21 Decembrie de către însoţitorul femeii şi angajaţi din unitatea menţionată.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 85 lei, a fost recuperat în totalitate.

Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Cercetările continuă în cauză.

 

Comenteaza