Un judecător de la CCR la masă cu controversatul Florin Iordache FOTO

Un judecător de la CCR la masă cu controversatul Florin Iordache FOTO
În plin scandal legat de modificarea legilor de funcţionare a justiţiei, deputatul USR de Cluj Emanuel Ungureanu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apar la o masă judecătorul CCR Daniel Morar, fost şef al DNA, şi controversatul deputat PSD Florin Iordache, cel care conduce Comisia specială de modificare a legilor justiţiei.

 

"Un fotograf amator a surprins astăzi un cadru care m-a umplut de emoție.

Daniel Morar, judecător la Curtea Constituțională, fost procuror șef DNA, schimbă cu gesturi largi rețete culinare cu deja celebrul "criminal în serie" al legilor Justiției, Florin "Ciordache".
Sunt convins că oamenii sunt amici vechi, discutau despre rețeta de pus gogonele din Ardeal și despre rețeta ghiveciului de praz culeasă de domnul Iordache din Caracal.
Imaginile par a fi din Restaurantul Rustic plasat în zona Senatului României.
Cum comentați frumoasa întâmplare?", a scris pe Facebook deputatul USR de Cluj Emanuel Ungureanu.

Întâlnirea dintre cei doi apare într-o perioadă în care atât procurorul general al României, Augustin Lazăr cât şi parlamentari ai opoziţiei au vorbit despre posibilitatea de a ataca la Curtea Constituţională pachetul de legi care modifică mai multe legi de funcţionare a justiţiei, pentru că ar afecta independenţa sistemului judiciar din ţara noastră şi lupta anti-corupţie.

Întalnirea a avut loc astăzi și a fost confirmată în exclusivitate pentru Realitatea TV de Daniel Morar, scrie realitatea.net.

Daniel Morar a afirmat, pentru Realitatea TV, că a fost o întâlnire neprogramată şi că nu s-au discutat teme legate de justiţie, potrivit aceleiaşi surse. 

Jurnalistul Vlad Petreanu a publicat şi el o fotografie cu cei doi protagonişti, în care Florin Iordache stă în picioare şi îi arată judecătorului Daniel Morar nişte hârtii, poză însoţită de următorul comentariu:

"#amprimitlaredacție încă o poză de la întâlnirea de azi între dnii Iordache și Morar. E neclară, așa că nu mă lămuresc ce prezintă dl. Iordache dlui Morar, meniul sau ceva listă cu amendamente?"

UPDATE

Daniel Morar a mai declarat pentru news.ro că Florin Iordache a venit pur şi simplu la masa sa şi i-a arătat nişte înscrisuri. "I-am zis că nu ştiu nimic şi că nu sunt implicat. Discuţia a durat două, trei minute şi cu asta, basta. Este restaurantul Senatului, în care mâncăm în fiecare zi. El a deschis un dosar, dar credeţi-mă că nu am înţeles exact ce, nu deschid discuţii. Nu stiu, cert e că spunea că privea statutul magistraţilor asistenţi ai Curţii Constituţionale. Nu m-am uitat peste documente, pot să merg şi la testul poligraf", a precizat Daniel Morar pentru news.ro.

 

 

 

Comenteaza