Un medic a năvălit într-o sală de fitness, unde şi-a bătut fosta iubită, doctoriţă şi ea

Un medic a năvălit într-o sală de fitness, unde şi-a bătut fosta iubită, doctoriţă şi ea
Incidentul s-a petrecut miercuri seară, într-o sală de sport din comuna Floreşti. Agresorul nu se împăca, de un an, cu gândul despărţirii.

Victima ne roagă să o „botezăm" Mirela, de teamă să nu i se afle identitatea, fiind medic la o instituţie clujeană de top. Însă arată că povestea ei eşuată de iubire merită a fi cunoscută de public, mai ales acum când s-au înmulţit atât de îngrijorător cazurile de agresiuni asupra femeilor.

Doctoriţa, super-sexy, în vârstă de 25 de ani, cu trupul splendid întreţinut la sala de sport, şade abătută pe o bancă în curtea IML Cluj. Stă câteva clipe pe gânduri, înainte de a intra la cabinet pentru a fi consultată de medici. Are pe mâini şi picioare mai multe echimoze, iar gâtul încă o doare după ce fostul iubit a strangulat-o în timp ce o bătea, ieri seară, într-o sală de gimnastică din comuna Floreşti.

„Pe la ora opt seara a năvălit pur şi simplu peste mine, în faţa a circa treizeci de clienţi ai sălii şi m-a luat de gât. E vorba de fostul meu prieten, de care sunt despărţită de un an de zile. Apoi, ţinându-mă aşa, m-a târât în vestiarul fetelor, izbindu-mă de un dulap metalic şi încercând să mă determine să mă îmbrac repede şi să-l însoţesc. Eu am refuzat să fac lucrul acesta, încasând în schimb pentru nesupunerea mea câteva lovituri. Dar, din fericire, am reuşit să anunţ poliţia, fapt care l-a determinat să părăsească de urgenţă sala", povesteşte abătută tânăra doctoriţă.

Mărturiseşte apoi că de circa un an ea şi bărbatul cu care trăia, medic la rândul său, cu zece ani mai în vârstă, au căzut de comun acord să se despartă fiindcă nu se mai înţelegeau. Însă după ce s-a produs ruptura acesta a continuat, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, să o sune zi şi noapte la telefon.

„La ce se întâmplă cu el, nu pot să spun decât un singur lucru, deşi e un om cult, reprezintă exemplul emblematic a ceea ce poate să facă dintr-un om dragostea şi prostia, coroborate. Şi culmea, expresia lui preferată e un citat celebru în latină, pe care-l spune tuturor cunoscuţilor: <Errare humanum est, perseverare diabolicum>, adică <A greşi e omenşte, dar a stărui în greşeală e diabolic>. Ori, el tocmai asta face cu mine, perseverează în greşeală" adaugă, zâmbind ironic, tânăra femeie.

Şi, imediat după ce-a rostit cuvintele respective - ca şi cum ele i-ar fi dat un nou imbold - doctoriţa a intrat, grăbită, în sediul IML pentru a se prezenta în faţa legiştilor.

Iese apoi după câteva minute de şedere în cabinetul de consultaţii cu un certificat medico-legal în mână. Ne spune, mulţumită, că pentru chinul suferit ieri seară medicii i-au recomandat trei zile de îngrijiri.

„Îmi pare rău că va trebui să-i fac fostului prieten plângere penală, dar e necesar acest lucru ca să obţin un ordin de la poliţie sau de la Tribunal să nu se mai apropie de mine", mărturiseşte stânjenită femeia.

Apoi urcă în maşina sa de lux, parcată în curtea instituţiei. Şi, după ce porneşte automobilul, părăseşte zona - cu motorul bolidului ei torcând încet, puternic precum o felină.

Comenteaza