Un microbuz s-a izbit de un TIR: 4 morti, 12 raniti

Un microbuz s-a izbit de un TIR: 4 morti, 12 raniti
Un accident extrem de grav a avut loc in zori in judetul Ialomita: trei oameni au murit pe loc, iar 13 au fost raniti. Unul nu a mai supravietuit pana la spital.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din pricina unui accident grav în care au fost implicate un microbuz şi un autotren, circulaţia rutieră pe DN2 Buzău- Urziceni este oprită în zona localităţii ialomiţene Cotorca. În urma accidentului trei persoane au murit pe loc, iar treisprezece au fost rănite. O altă victimă a murit pe drum.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ialomiţa, Iulia Fecioru, la locul accidentului s-au deplasat mai multe ambulanţe care au transportat o parte dintre răniţi la Spitalul Municipal din Urziceni, unele dintre victime fiind încă încarcerate între fiarele contorsionate ale microbuzului, transmite Realitatea TV.

"Din primele noastre date rezultă că microbuzul cu număr de înmatriculare de Galaţi, în care erau probabil 17 persoane, a intrat în coliziune cu un tir de Iaşi, staţionat în afara carosabilului sau pe carosabil, nu ştim exact unde, în acest moment, şoferul autotrenul fiind oprit deoarece avea o defecţiune tehnică, probabil o pană", a declarat la Realitatea TV purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, Iulia Fecioru.

Comenteaza