Un mopedist beat s-a izbit în plin de un microbuz lângă Dej FOTO/VIDEO

Un mopedist beat s-a izbit în plin de un microbuz lângă Dej FOTO/VIDEO
Un mopedist şi-a văzut moartea cu ochii după ce s-a izbit în plin de un microbuz, în urmă cu puţine momente, în localitatea clujeană Nireş.

Conform unor martori, mopedistul se îndrepta spre casă când, într-o curbă periculoasă la dreapta, a intrat pe constrasens şi s-a ciocnit de un microbuz. În urma impactului, mopedistul a fost trântit la pâmânt şi s-a lovit puternic în zona capului şi a feţei. Din nefericire pentru el, acesta nu avea cască, ci doar o căciulă, care nu i-a oferit protecţie.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă de la Dej, dar şi un echipaj SMURD. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal Dej, de unde, cel mai probabil, va fi trimis la UPU Cluj pentru investigaţii suplimentare.

"Victima găsită la faţa locului este în stare de ebrietate, cu traumatism cranio-cerebral moderat, cu plăgi escoriate la nivelul bărbiei, a buzei superioare şi a regiunii suprasprâncenoase stângi. Sigur va avea nevoie de investigaţii suplimentare, un examen tomografic computerizat pentru precizarea gradului de traumatism cranian", a declarat doctorul Mariana Baciu din cadrul Ambulanţei Dej.

Victima a avut mare noroc că nu a căzut într-o vale ce se afla la doar câţiva metri depărtare de zona producerii impactului.

Şi şoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

Etichete
Comenteaza