Un motociclist băut şi fără permis a ajuns la spital după ce a intrat în plin într-un autobuz care staţiona

Un motociclist băut şi fără permis a ajuns la spital după ce a intrat în plin într-un autobuz care staţiona

Un motociclist băut şi fără permis corespunzător categoriei a intrat ieri seară într-un autobuz oprit în staţie. Accidentul rutier s-a produs pe strada Corneliu Coposu, din municipiul Cluj-Napoca.

O autospecială și un echipaj SMURD au intervenit în jurul orei 19.50 pentru a acorda asistență medicală de urgență unui tânăr, rănit în urma unui accident rutier produs pe strada Corneliu Coposu din municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au găsit un moped și un autobuz avariate la locul accidentului, iar conducătorul mopedului în stare de inconștiență. Pompierii au acordat primul ajutor calificat și au preluat persoana rănită folosind echipamentele din dotare, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD și a fost transportat la spital, anunţă ISU Cluj.

Conducătorul motocicletei, în vârstă de 27 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe strada Corneliu Coposu, a intrat în coliziune faţă-spate cu un autobuz care se afla oprit în staţie, arată primele informații efectuate de IPJ Cluj.

În urma testării cu aparatul etilotest, tânărului i-a reieșit o concentrație de 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor, s-a constatat că acesta nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei, transmite IPJ Cluj.

 

Comenteaza