Update Un nou ACCIDENT rutier pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca. Două persoane, evaluate medical

Un al doilea accident s-a produs, în ultimele 24 de ore, pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca. O autoutilitară și o mașină au fost implicate.

Un nou accident s-a produs, în cursul zilei de vineri, 7 iulie 2023, pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca, la zi distanță după ce, pe aceeași stradă a avut loc, joi, 6 iulie, un alt accident în care au fost implicate un autoturism și o motocicletă.

Din primele informații, în accidentul produs în urmă cu puțin timp, o autoutilitară și un autoturism s-au tamponat în apropiere de Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil.

“Este vorba despre o tamponare între două autoturisme. Două persoane sunt evaluate medical, din primele date”, a transmis ISU Cluj.

Din fericire, nu au existat persoane încarcerate.  

Update 13:16: În urma evenimentului, un pasager din autoturism a necesitat îngrijiri medicale. 

"La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 11.40, a fost înregistrat un accident rutier pe strada Corneliu Coposu, în dreptul intersecției cu strada Munteniei din Cluj-Napoca. Polițiștii au constatat, din primele verificări, că un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din județul Sălaj, care conducea o autoutilitară pe strada Corneliu Coposu, înspre localitatea Baciu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 31 de ani.

În urma impactului, un pasager din autoturism a necesitat îngrijiri medicale. Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative", a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza