Un nou hit se “fabrică la Cluj. Admiral C4C filmează videoclipul piesei “Me Bunga”

Un nou hit se “fabrică la Cluj. Admiral C4C filmează videoclipul piesei “Me Bunga”
Unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni ai momentului din Cipru, Admiral C4C filmează în aceste zile în cîteva decoruri mai puţin obişnuite la Cluj un videclip. “Me Bunga” se numeşte piesa aleasă pentru filmări.

Artistul vine le-a "descoperit" pe fetele de la 3Elle pe Facebook, inregistreaza alaturi de ele piese la Cluj şi vine în România din ce în ce mai des. Genul în care s-a consacrat este dancehall. "Aş vrea să impun şi în România ascest stil de muzică. Am mare încredere în producătorii români", a mărturisit Admiral C4C pentru Provincia News. Agnes, una dintre cântăreţe a precizat că "nu putem spune că este unul dintre cele mai scumpe clipuri, dar cu siguranţă se va vorbi despre el".

Prima parte a imaginilor s-a filmat la depozitul fabricii Comat, urmează alte locaţii din centrul Clujului şi apoi Grand Hotel Italia. Regia videoclipului este semnată de Mircea Frandos iar povestea a fost scrisă de Admiral. care este şi directorul executiv al producţiei. Artistul spune că are de gând să aducă pe piaţa muzicală autohtonă ceva nou şi original, aşa că a ales cu mare atenţie echipa cu care lucrează la proiect. Face parte de aici Fane Nagy, fostul baterist de la Semnal M.

Colaborare pe care DJ Admiral C4C o are cu clujencele e prima cu artişti europeni, după ce a lucrat cu staruri ale muzicii dancehall şi reggae din alte părţi ale lumii, ca Mr. Vegas, pe care îl descrie drept "cel mai bun jamaican reggae", egipteanul Elephant Man sau Baby Cham, deţinător al unui premiu Grammy şi "coleg" de scenă cu staruri ca Alicia Keys sau chiar Rihanna. Cipriotul este MC, cântăreţ şi organizator de evenimente în ţara sa, cu Most Wanted Cyprus Ent.

"Am aflat de 3Elle de pe Facebook, mi-au plăcut vocile şi producţia lor. Au şi o imagine comercială, un lucru bun în industria muzicală actuală", mărturiseşte artistul. Le-a trimis un mesaj şi a primit răspuns de la Fane Nagy, fost baterist la Semnal M şi manager al trupei. "Am fost impresionat să văd că cel cu care am vorbit e un star rock", a spus DJ Admiral C4C. Drept urmare, artistul a venit de câteva zile în România, a cântat alături de fete la Suceava şi urmează să susţină un concert la Sibiu. Dj Admiral C4C nu ştia nimic despre România înainte să vină, nici măcar de Dracula, cu excepţia muzicii Innei şi a Alexandrei Stan şi a poveştilor câtorva români cu care a colaborat. "Am filmat un clip cu nişte români care făceau acrobaţii pe bicicletă. Au fost cei mai devotaţi colaboratori cu care am lucrat vreodată şi am plecat cu ideea că aşa sunt toţi românii", a mai spus cipriotul.

(Florentina TĂTAR - articol preluat de pe provincianews.ro)

 

Comenteaza