Un nou succes al stației mobile de la Evidența Populației Cluj. Câte buletine noi s-au făcut la ultima acțiune

Un nou succes al stației mobile de la Evidența Populației Cluj. Câte buletine noi s-au făcut la ultima acțiune
| Foto: Facebook.com/cjcluj

O echipă de funcționari ai Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Cluj s-a deplasat, la sfârșitul săptămânii trecute, în comuna Palatca, în vederea preluării documentelor și a fotografiei pentru întocmirea cărților de identitate.

Angajaţii DJEP Cluj, sprijiniţi de autorităţile locale și organele de poliție, au efectuat o activitate de preluare a imaginii şi de primire a documentelor necesare eliberării actelor de identitate.

Cu această ocazie au fost primite de la locuitorii comunei:
• 7 cereri pentru schimbare de domiciliu,
• 68 de solicitări de la persoane care au depus cereri urmare a înființării străzilor și renumerotării imobilelor,
• 3 solicitări de la persoane care au împlinit vârsta de 14 ani,
• 8 cereri de la persoane care și-au preschimbat buletinul de identitate,
• iar, 10 cereri au fost depuse pentru înscrierea mențiunii privind stabilirea reședinței.

În total au fost preluate 96 de cereri, actele urmând a fi eliberate în termenul legal prevăzut de normativele în vigoare.

Proximitatea față de domiciliul cetățenilor a fost un real beneficiu pentru persoanele cu mobilitate redusă, care au putut, astfel, depune cererile la sediul Primăriei.

 Reamintim faptul că, pentru a veni în sprijinul clujenilor, Direcția Judeţeană de Evidență a Persoanelor Cluj se deplasează periodic în comunitățile județului cu stația mobilă de preluare a imaginilor, cererilor şi documentelor necesare pentru eliberarea actelor de identitate.

Dotată cu aparatură modernă, aceasta a fost achiziționată în cadrul proiectului european ,,Modernizarea activităților de evidență a persoanelor din județul Cluj”, câștigat și implementat de Consiliul Județean Cluj.

Comenteaza