Un pacient confirmat cu noul coronavirus s-a spânzurat în spital

Un pacient confirmat cu noul coronavirus s-a spânzurat în spital
| Foto: mpinteractiv.ro

Un pacient al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a fost găsit spânzurat în toaleta unității sanitare. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 76 de ani din județul Mehedinți care era internat în spital deoarece fusese confirmat pozitiv la testul COVID-19.

Conform unor surse neoficiale, bărbatul era diagnosticat pozitiv cu coronavirus și internat la Boli Infecțioase, conform realitateadesibiu.net.

Bărbatul în vârstă de 76 de ani, domiciliat în județul Mehedinți, a fost găsit în cursul dimineții de luni decedat în incinta Spitalului.

“În fapt, la data de 11 mai, în jurul orei 04,20, un cadru medical a sesizat telefonic Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că un pacient a fost găsit decedat în interiorul unui grup sanitar. Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, însoțită de un medic legist, a constatat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În jurul orei 04,20, un cadru medical a sesizat telefonic Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că un pacient a fost găsit mort în baie. Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, însoțită de un medic legist, a constatat decesul. Polițiștii spun că nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni cu violență.

Surse locale spun că pacientul s-a spânzurat după ce a fost confirmat cu noul coronavirus.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza