Un pacient internat la Psihiatrie în Cluj-Napoca a pus în alertă pompierii

Un pacient internat la Psihiatrie în Cluj-Napoca a pus în alertă pompierii

Pompierii clujeni au fost solicitați noaptea trecută la Clinica de Psihiatrie, a Spitalului Clinic Județean de Urgență, de pe strada Victor Babeș. Ce a făcut un pacient.

"În cursul nopții trecute, am fost anunțați prin 112 că se simte miros de fum pe hol la Clinica de Psihiatrie, a Spitalului Clinic Județean de Urgență, de pe strada Victor Babeș din municipiul Cluj-Napoca.

Au fost dislocate la fața locului două autospeciale de stins incendii și un echipaj SMURD, unde au constatat că a fost vorba despre câteva hârti aprinse într-o noptieră de unul dintre pacienți și care au fost stinse de către personalul medical până la sosirea pompierilor.

De asemenea, trei pacienti din salonul respectiv au fost mutați într-un alt salon. Nu s-a impus evacuarea/relocarea altor pacienti. A fost deteriorată noptiera de unde s-a dat foc.

Un membru al personalului medical, care acuza dureri la un picior, după ce a alunecat, a primit asistență de la echipajul SMURD și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Echipajele s-au retras la subunitate fără a fi necesară intervenția acestora", a transmis biroul de presă al ISU Cluj în dimineaţa de vineri, 23 decembrie. 

Comenteaza